Varmt På Soverom Om Sommer Erfaringer

Gennem de seneste mange år har indeklimaportalen samlet på en række konkrete erfaringer fra arbejdspladser i det offentlige, som har erfaringer med at få temperaturen ned, når det er for varmt. På soverommet er det likevel mange av oss som foretrekker å ha det ekstra kjølig for å sove godt. Men har du det kaldt på soverommet, er det én ting som er særlig viktig å gjøre, minst en gang i uken. For en god natts søvn bør det ikke være altfor varmt på soverommet. For mange av oss er det nødvendig med et kjølig soverom for å sove. Enkelte sover like greit med åpne vinduer året rundt og risikerer å våkne med et lag frost på dyna. Og i lengden kan det bli et problem. Vi skal bygge hus med vannbåren varme og det er muligens vanlig her.

Men har du det kaldt på soverommet, er det én ting som er særlig viktig å gjøre, minst en gang i uken. For en god natts søvn bør det ikke være altfor varmt på soverommet. For mange av oss er det nødvendig med et kjølig soverom for å sove. Enkelte sover like greit med åpne vinduer året rundt og risikerer å våkne med et lag frost på dyna. Og i lengden kan det bli et problem. Vi skal bygge hus med vannbåren varme og det er muligens vanlig her. Noen som har erfaringer synspunkt å. Har du planer om å bruke rommet til noe annet senere, kan du jo Vi har jo guttungen på 2 år, og prøver jo å lage en til. Vi har god plass og har to romslige soverom.

På soverommet er det likevel mange av oss som foretrekker å ha det ekstra kjølig for å sove godt. Men har du det kaldt på soverommet, er det én ting som er særlig viktig å gjøre, minst en gang i uken. For en god natts søvn bør det ikke være altfor varmt på soverommet. For mange av oss er det nødvendig med et kjølig soverom for å sove. Enkelte sover like greit med åpne vinduer året rundt og risikerer å våkne med et lag frost på dyna. Og i lengden kan det bli et problem. Vi skal bygge hus med vannbåren varme og det er muligens vanlig her. Noen som har erfaringer synspunkt å. Har du planer om å bruke rommet til noe annet senere, kan du jo

Popular Post

Image Gallery For Varmt På Soverom Om Sommer Erfaringer

HEGEMOR.COM: Alt du trenger å vite om Intex rammebasseng:)


HEGEMOR.COM: Alt du trenger å vite om Intex rammebasseng:)

HEGEMOR.COM: Alt du trenger å vite om Intex rammebasseng:)


HEGEMOR.COM: Alt du trenger å vite om Intex rammebasseng:)

HEGEMOR.COM: Alt du trenger å vite om Intex rammebasseng:)


HEGEMOR.COM: Alt du trenger å vite om Intex rammebasseng:)

Yoga og livsstyrketrening med Cecilie - Home | Facebook


Yoga og livsstyrketrening med Cecilie - Home | Facebook

Fredbo: juni 2011


Fredbo: juni 2011

Bergo Hotel (Norge Beitostølen) - Booking.com


Bergo Hotel (Norge Beitostølen) - Booking.com

Video Gallery For Varmt På Soverom Om Sommer Erfaringer

Kan du sove om sommeren Dit varme soveværelse gør dig dummereKan du sove om sommeren? Dit varme soveværelse gør dig dummere

Luftkøler vs. Ventilator vs. AirconditionHar du det varmt? Det kan være svært at finde ud af om det er en ventilator, luftkøler eller en aircondition man skal købe for at overleve sommeren og de varme sommernætter. Jeg er gået i detaljer med de 3 forskellige typer kølere, for at gøre det nemmere at tage en beslutning.

Uanset om du gerne vil køle værelset, soveværelset eller kontoret ned. Så er det måske en god idé at overveje at få investeret i køleenheder før sommeren når sit peak.

Ved du godt: Hvor varmt der må være på et kontor? Svaret er faktisk kun 25 grader, og hvis det er over 25 grader på din arbejdsplads, kan du have krav på nedkøling, eller længere pauser.

Ventilatorer: avxperten.dk/ventilator/
Tårnventilator: avxperten.dk/taarnventilator/
Luftkølere: avxperten.dk/luftkoeler/
Aircondition: avxperten.dk/aircondition/

New INSANE XP GLITCH in Fortnite Chapter 3 MAP CODE (999,999 XP PER MINUTE)New INSANE XP GLITCH in Fortnite Chapter 3 MAP CODE (999,999 XP PER MINUTE) This #Fortnite best new XP Glitch in Fortnite Chapter 3 and in todays fortnite chapter 3 video i will be showing you guys how to get unlimited xp in fortnite chapter 3 and level up your fortnite chapter 3 battlepass fast to get to tier 100 in fortnite chapter 3 and get unlimited XP with this Glitch in fortnite chapter 3 to unlock amazing skins such as the Spiderman skin for free and the foundation skin and free vbucks in Fortnite Season 1 Chapter 3 with this XP Glitch. If you need to know how to level up fast in Fortnite Chapter 3 this video goccu and this xp farm fortnite is about xp farm fortnite and a glitch xp fortnite chapitre 3. So a cool fortnite xp glitch.

Mape Codes in Vid!

👇 Check Out These Awesome Videos 👇
How To Get UNLIMITED XP Glitch in Fortnite Chapter 3 (Fortnite XP Glitch)
youtube.com/watch?v=-mcp_J2x3Y0

BEST Fortnite XP GLITCH in CHAPTER 3! (Level 1,000)
youtube.com/watch?v=usXz_sq--6A&t=33s

Fast XP GLITCHES in Fortnite Chapter 3 (Level Up to Tier 100)!
youtube.com/watch?v=nkC7pJfm51o

✔️ Subscribe For More Fortnite Videos! ✔️
Inspired by KingAlexHD, GKI, Toshyo, Nerpah, OrangeGuy, Legendkingtobi & Many More!

You don't have to subscribe, turn notifications on or like the video to get anything in the video.

Songs by Ikson ❤️

Luftfukter varm damp - Boneco S450 - presentasjon med norsk taleLeger og spesialister anbefaler en relativ fuktighet i rommene på 40 til 60%. Man kan gå litt lavere om vinteren, men ikke høyere om sommeren.
I løpet av fyringssesongen om vinteren er det ikke uvanlig at den relative fuktigheten faller under 25%. Da bør man iverksette tiltak.

Hva betyr relativ luftfuktighet?

Relativ fuktighet er forholdet mellom den prosentvise mengden av vann til stede i luften i et gitt øyeblikk, og den maksimale mengde vann som luften kan inneholde ved denne temperaturen.
Med en relativ fuktighet på 50% inneholder luften halvparten av det vannet som den har mulighet til å inneholde ved denne temperaturen.
Med en relativ fuktighet på 100% er luften fullstendig mettet med vann. Det betyr at det ikke er mulig å tilsette mer vann til luften ved denne temperaturen.

Hvis vannmetningen overstiger 100%, vil fuktigheten kondensere til vann.

Hvordan finner man fuktighetsgraden?
Ved hjelp av et hygrometer kan du bestemme temperatur og relativ fuktighet. Noen luftfuktere og luftavfuktere har dette innebygget og viser deg dette på en skjerm. Ellers kan man benytte et frittstående hygrometer.

Er det ikke såkalte "naturlige" midler for å øke fuktighetsgraden?

Innendørs planter: Bladene avgir vanndamp, men i små mengder.
Fordampere til radiatorer: De anbefales ikke fordi vannet blir oppvarmet mellom 30 og 40°C, noe som fremmer veksten av bakterier. De kan derfor ha en negativ innflytelse på helsen, selv om de tilfører nyttig fuktighet.
Åpne døren til badet etter dusjen: Dette hjelper, og det hjelper også til med å tørke badet etter dusjen. Likevel er det bare sporadisk og med lite kontroll.
Henge klestørken i rommet: Dette bidrar til å øke luftfuktigheten, men det har kort effekt, og du har liten kontroll på resultatet. Dette bør du bare gjøre i fyringssesongen.

Hvorfor er luften om vinteren så tørr?

Den kalde luften kan bare inneholde svært lite vann.
Når uteluften er 0°C, kan 1 kubikkmeter luft bare holde 4 gram vann. Luften inne er 20°C og kan inneholde 20 gram.
Gjennom ventilasjonen kommer luft som er 0°C og som varmes opp til 20°C inne. Vannet blir ikke borte, men den relative luftfuktigheten synker, fordi luftens evne til å ta til seg fuktighet stiger når temperaturen stiger. Naturlovene gjør at kald luft må bli tørr når den varmes opp.
relativ luftfuktighet forskjellig temperatur
Se denne grafiske fremstillingen. Her ser vi et eksempel der man har luft som er helt mettet ved -5°C. Der har vi 100% relativ luftfuktighet. Øker vi temperaturen til 0°C så synker den relative luftfuktigheten til 69%. Det er fortsatt like mye vann (det blå feltet) men luftens evne til på ta opp fuktighet har økt (det grå feltet). Derfor synker den relative luftfuktigheten (målt i prosent).

Stiger temperaturen videre til 14 grader, så ser vi at den relative luftfuktigheten faller til 26%. Igjen er det slik at det er akkurat samme mengde vann (blått) men luften har evne til å ta til seg mer fukt (grått) og derfor vil den relative luftfuktigheten falle (andel vann sammenlignet med luftens evne til å ta til seg fuktighet ved den temperaturen). Når vi kommer til stuetemperatur på 23 grader ser vi at fuktigheten har falt til 15%. 15% er veldig tørt, og enkelte vil merke plagene av dette.

Hva er konsekvensene av for tørr luft?

Tørr hud
Redusert effektivitet
Tretthet
Ubehag
Redusert motstandsdyktighet mot forkjølelse
Tørre slimhinner
Tørre øyne
Musikkinstrumenter sprekker, blir ustemt og kan bli ødelagt
Tremøbler tørkes og sprekker, tregulv og lister sprekker
Mer statisk elektrisitet (man får lettere „støt“)
Mer svevestøv i luften
Mer luftforurensning fra trafikk
Mer støt fra statisk elektrisitet

Hva er hovedgrunnene til å kjøpe en luftfukter?
Vi har spurt hvorfor kundene kjøper en luftfukter, og dette er svarene vi fikk:

30% motarbeide veldig tørr luft
18% lindre allergier / astma
13% kjøling om sommeren
10% for å bedre inneklimaet for barn
8% helse generelt
6% legens anbefaling
Hvor plasseres luftfuktere?

Vi har spurt våre kunder hvor de plasserer luftfukteren, og her er svarene vi fikk:

35% barnerom
25% soverom
20% stue / spisestue
5% kjøkken
15% andre

Fuktighet ved varm damp: Denne teknologien er veldig gammel og fungerer som en gryte med kokende vann. Et varmeelement varmer opp vannet til kokepunktet. Den utgående dampen fukter luften. Denne teknikken sikrer fuktighet fri for bakterier, fordi vannet oppvarmes ved høy temperatur (80°C).

Fordel: Meget god diffusjon i rommet, uten bakterier.
Ulempe: Ikke bruk i nærvær av barn på grunn av varmen.

Lurer du på mer om luftfuktighet og luftfuktere?

bedre-inneklima.no/produkt/luftfukter/varm-damp-luftfukter-boneco-s250-kopi

cdon.no/hus-hage/varm-damp-luftfukter-boneco-s250-p53050600

Jeg tester forskjellige brus-smaker! 🥤 😄 eller 🤮Det er sommer! Det er varmt! 🌞
Så jeg leter etter en spennende brus å kjøle meg ned med!

Disse er med i testen:
Chupa Chups Strawberry
Chupa Chups Grape
Dr Pepper Cherry
Dr Pepper
Coca Cola Vanilla
Sommerbrus fra Aas
Ananasbrus fra Oskar sylte mineralvannfabrikk

Girlfriends Swap Husbands--Consenting Adults Ep 37 Friends With a TwistTwo women become friends and end up swapping husbands. Repeatedly. Madison and Kensie talk about enjoying sex with each other and other women but not feeling bisexual, as well as their husbands' willingness to helping them find single males to play with. Men, women, couples--their plate is full and that's how they like it! They're on Twitter @FWAT_podcast
#swap #girlfriends #swingers
Join this channel to get access to perks:
youtube.com/channel/UCMdvWs84sISsAe9CXM5bTHQ/join

If you like the content please subscribe to this channel and we'd so totally love it if you'd leave a rating and review on Apple Podcasts!!

Listen to all episodes & subscribe to hear new releases every Monday:
On Apple: apple.co/31ezutr
On Spotify: spoti.fi/3fxcmwJ

This episode's show notes & podcast: consentingadultsshow.com/2/post/2021/04/ep-37-friends-with-a-twist.html

Support this content at BuyMeACoffee.com/LeynaNguyen where you can also become a member of our fun community.

Follow and join the conversation:
Twitter: twitter.com/leynanguyentv
Facebook: facebook.com/leynanguyen
Instagram: instagram.com/leynanguyentv
instagram.com/consenting_adults_show

Check out Leyna's other podcast, "Leyna Nguyen, Unscripted."
bit.ly/3A53Y0SOn

Shop Adam and Eve with code LEYNA and get 50% off a single item plus free shipping AND free gifts! adameve.com

Join this channel to get access to perks:
youtube.com/channel/UCMdvWs84sISsAe9CXM5bTHQ/join

Thorium.ThoriumRemix.com/ Thorium is an abundant material which can be transformed into massive quantities of energy. To do so efficiently requires a very different nuclear reactor than the kind we use today- Not one that uses solid fuel rods, but a reactor in which the fuel is kept in a liquid state. Not one that uses pressurized water as a coolant, but a reactor that uses chemically stable molten salts.

Such a reactor is called a "Molten Salt Reactor". Many different configurations are possible. Some of these configurations can harness Thorium very efficiently.

This video explores the attributes of Molten Salt Reactors. Why are they compelling? And why do many people (including myself) see them as the only economical way of fully harnessing ALL our nuclear fuels... including Thorium.

This video has been under development since 2012. I hope it conveys to you why I personally find Molten Salt Reactors so compelling, as do the many volunteers and supporters who helped create it. Much of the footage was shot by volunteers.

All music was created by: kilowattsmusic.com

To support this ongoing project,
please visit: patreon.com/thorium

Entities pursuing Molten-Salt Reactors are...
Flibe Energy - flibe-energy.com/
Terrestrial Energy - terrestrialenergy.com/
Moltex Energy - moltexenergy.com/
ThorCon Power - thorconpower.com/
Seaborg - seaborg.co/
Copenhagen Atomics - copenhagenatomics.com/
TerraPower - terrapower.com/
Bhabha Atomic Research Centre - barc.gov.in/
Chinese Academy of Sciences - english.cas.cn/

Regular Thorium conferences are organized by:
thoriumenergyalliance.com/
thoriumenergyworld.com/

Table of Contents
00:00 Space
17:29 Constraints
28:22 Coolants
40:15 MSRE
48:54 Earth
59:46 Thorium
1:22:03 LFTR
1:36:13 Revolution
1:44:58 Forward
1:58:11 ROEI
2:05:41 Beginning
2:08:36 History
2:38:59 Dowtherm
2:47:57 Salt
2:51:44 Pebbles
3:06:07 India
3:18:44 Caldicott
3:35:55 Fission
3:56:22 Spectrum
4:04:25 Chemistry
4:12:51 Turbine
4:22:27 Waste
4:40:15 Decommission
4:54:39 Candlelight
5:13:06 Facts
5:26:08 Future
5:55:39 Pitches
5:56:17 Terrestrial
6:08:33 ThorCon
6:11:45 Flibe
6:20:51 End
6:25:53 Credits

Some of this footage is remixed from non-MSR related sources, to help explain the importance of energy for both space exploration and everyday life here on Earth. Most prominently...

Pandora's Promise - youtu.be/bDw3ET3zqxk
Dr. Neil DeGrasse Tyson - youtu.be/Pun76NZMjCk
Dr. Robert Zubrin - youtu.be/EKQSijn9FBs
Mars Underground - youtu.be/tcTZvNLL0-w
Andy Weir & Adam Savage - youtu.be/5SemyzKgaUU
Periodic Table Videos - youtube.com/channel/UCtESv1e7ntJaLJYKIO1FoYw

Luftavfukter om sommeren. Mugg. Kjellerlukt. Dårlig inneklima.Les mer her: bedre-inneklima.no/hvorfor-avfukter-om-sommeren/

Har du en enebolig med kjeller? Har du kjellerlukt og fukt i kjelleren din? Se denne videoen og lær om hvorfor du bør bruke en luftavfukter om sommeren i en enebolig med kjeller.

Om sommeren kommer det varm fuktig luft inn fra utsiden. Når denne fuktigheten treffer de kalde veggene inne i kjelleren, så kondenserer dette på veggen. Denne kondenserende fuktigheten er det samme som skjer når du ta en flaske med kald drikke ut i sommervarmen. Det legger seg fuktighet utenpå den kalde flaska.

Les mer på bedre-inneklima.no

Kan du heller ikke sove i varmenHvordan sover du i varmen? Der er slet ikke noget at sige til at så mange af os får sværere ved at sove, når det bliver sommer og nætterne er varme. I stedet for at blive irriteret og gøre det (endnu) sværere at sove, kan du passende se denne video. For måske kan du finde en smule trøst i, at der selvfølgelig er en helt naturlig forklaring på, hvorfor det kan være så svært at finde ro i varmen ... for de fleste. Derfor findes der også mange gode bud på, hvordan problemet kan løses ... du må prøve dig frem og se, hvad der virker bedst for dig.

Hvis du kunne lide videoen og gerne vil lære mere om, hvordan du slipper af med søvnløshed og får bedre søvn, så husk at trykke på "abonner".

Find ud af hvor hårdt du og din søvn er ramt. Testen for, hvor omfattende din søvnløshed egentlig er, har 10 spørgsmål. Den vurderer graden af den søvnløshed, som du oplever. Derfor skal du angive dine svar ud fra din nuværende søvn – inden for den sidste måned. Testen er vejledende og skal ikke sidestilles med en lægefaglig diagnose. heltgodnat.dk/test/

Lige nu kan du, når du skriver dig op til mit nyhedsbrev finde DIN vej ud af søvnløsheden. Den er en helt anden end de fleste tror og derfor hjælper jeg dig med at komme på sporet af den gode søvn i en helt ny guide. Skriv dig op her: heltgodnat.dk/

Du kan også "Synes god om" Heltgodnat og følge med på Facebook her: facebook.com/heltgodnat

Vil du gerne vide mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med, kan du læse om søvnvejledning her: heltgodnat.dk/forlob/

Du kan få en gratis Vejen til god søvn session, som er en samtale med mig (30 min). Den kan du booke her: heltgodnat.dk/kontakt/

MAN Oldtimer Reisebus wird zum Tiny House - Seit 25 Jahren ein mobiles LebenHier gehts zum Online Shop: peace-love-om.de/shop

Sören lebt seit 25 Jahren auf 4 Rädern. Sein aktuelles Zuhause ist ein feststehender MAN Reisebus aus den 60er Jahren.

Folge ihm auf Instagram:
instagram.com/oderbruchliebe/

#man
#reisebus
#tinyhouse

📱Folge mir auf Instagram:
instagram.com/peace.love.om

🎧 Hier bekomme ich meine Musik her:
epidemicsound.com/referral/0tog1e/

Erhalte bis zu 50€ Rabatt auf deine erste Reise über Airbnb:
bit.ly/3lIauTP
-------------------------------------------------------
♡ Meine Social-Media-Seiten ♡
Instagram: instagram.com/peace.love.om
PLaO: peace-love-om.de/

Renover med ROCKWOOL og undgå overophedning om sommerenHar du tænkt over hvad der er inde i dine vægge? Dårlig isolering, kuldebroer og utætheder kan nemlig medføre et dårligt indeklima præget af træk og kulde om vinteren og overophedning om sommeren. ROCKWOOL stenuldsisolering fungerer som en buffer mod temperaturudsving ved at holde den varme luft ude i varme klimaer og bevare den varme luft i kolde klimaer. Ved at isolere med stenuld bliver det derfor nemmere at styre temperaturen og opretholde den ideelle indetemperatur. Det er bedre for både dig og for miljøet. For ved at opretholde en konsistent temperatur kan varme-, køle- og ventilationsomkostningerne reduceres drastisk samtidig med at bygningens CO2-fodaftryk reduceres. Læs mere om renovering med ROCKWOOL på rockwool.dk/renovering/

Russian Family's Mansion Left Abandoned - Found Strange BustWe're just students! Help us to explore more of these places with a few dollars ► patreon.com/explomo or support us through a one-time donation on PayPal: paypal.com/paypalme/explomo

👕 Shop merchandise: shop.spreadshirt.com/ex-merch/​

𝗦𝘁𝗼𝗿𝘆𝗹𝗶𝗻𝗲
The art the silence...
Thousands of books are gathering dust in the attic of this abandoned house.
A massive stone bust of Joseph Stalin is still on display in the upstairs wooden stairwell.
And even, the pictures of their children and coloring pictures they once made still roam around the home. And the dishes are still on the counter and in the sink, waiting forever to be washed and cleaned up. This house is a true time capsule.

Let me take you into the story of an architect of Russian origin, who immigrated to rural France in his middle age, together with his wife and two children, and designed this house all by himself for his dearest family.
Some day, the family disappeared without a trace, and the door has remained unopened for years since, leaving their former dwelling stagnant in the time ever since, giving Mother Nature the chance to gradually reclaim what was once hers.

Today I'll give you a new glance in yesteryear, as we're delving ourselves into the aftermath of a Russian family's life that was previously existent in this home.

FOLLOW our SOCIAL MEDIA:
👍Facebook: facebook.com/ExplomoYT/​
📸 Instagram: instagram.com/explomo_urb...
🐦Twitter: twitter.com/explomo_urbex​
🎵TikTok: vm.tiktok.com/wgroxa/​

All the music in this video is gathered through Epidemic Sound (ES) and Artlist.io

Abandoned France: Russian Family's Mansion Left Abandoned - Found Joseph Stalin's Bust
#abandoned​ #urbex​ #france

My updated evening skincare routine for summer | Doctor AnneTretinoin in summer - how does that work? And how does my evening skincare routine change when it is hot? Here is the update I promised!

Products mentioned (affiliate links):
The Inkey List Oat Cleansing Balm - go.magik.ly/ml/vwro/
Oskia Renaissance Cleansing Gel - go.magik.ly/ml/e2bj/
Murad Essential C Cleanser* - go.magik.ly/ml/mo92/
Good Molecules Niacinamide Brightening Toner* - go.magik.ly/ml/txr9/
Zelens Power D Treatment Drops - go.magik.ly/ml/63cs/
dear klairs Supple Preparation Unscented Toner - go.magik.ly/ml/yd9n/
The Ordinary Buffet + Copper Peptides - go.magik.ly/ml/zgf0/
Good Molecules Discoloration Correcting Serum* - go.magik.ly/ml/txra/
The Inkey List Retinol Eye Cream - go.magik.ly/ml/yd9j/
dear klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask - go.magik.ly/ml/zgf1/

Related videos:
Skincare routines - youtube.com/playlist?list=PLS4f9KQyE76t1EtYTCEdRYiRft3lesfRB
Building a skincare routine step by step - youtube.com/playlist?list=PLS4f9KQyE76vpOY_g4NxgRWCCUBVZk99Z
Skincare basics explained Playlist - youtube.com/playlist?list=PLS4f9KQyE76vPfpCjr8rUgG1IYB37kv9w

Where else to find me:
Blog: lindalibraloca.com
Instagram: instagram.com/doctoranne_/
Pinterest: pinterest.com/doctoranne_/
Twitter: twitter.com/doctoranne_
Facebook: facebook.com/LindaLibraLoca/

My equipment (affiliate links):
Camera: Nikon DSLR D7200 - go.magik.ly/ml/8s3u/
Microphone: Rhode Video Mic Pro + - go.magik.ly/ml/n4t5/

As doctor passionate about skin care that delivers results I want to help you quickly and efficiently pick a skin care regime that works by explaining the science behind skin and by sharing quick, no bullshit skin care reviews.

Disclaimer:
I am a doctor, so I do have a good understanding of scientific studies, skin and ingredients. I am however not a trained dermatologist and these videos do not replace a consultation or are a substitute for medical advice.

Some links used above may be affiliate links. Some products used are gifted items (*PR), all opinions are my own.
This is not a sponsored video.

#doctoranne #beautydoctors #Skincareroutine

Immaculate Abandoned Fairy Tale Castle in France | A 17th-century treasure*** 𝐃𝐢𝐬𝐜𝐥𝐚𝐢𝐦𝐞𝐫 ***
This particular castle has been sold to a new owner who is, currently, renovating the premises.
If you, by any chance, know the location of this castle do not attempt entering it because this is punishable under French law with a fine of up to €15.000 and/or one year of imprisonment.
This castle is NOT abandoned anymore!
_______________________________________________________________________________________________

We're just students! Help us to explore more of these places with a few dollars ► patreon.com/explomo or support us through a one-time donation on PayPal: paypal.com/paypalme/explomo

👕 Shop merchandise: shop.spreadshirt.com/ex-merch/​

𝗦𝘁𝗼𝗿𝘆𝗹𝗶𝗻𝗲
On the grassy plains of an embattled French meadow that endured much political strife, sits a majestic castle with a harrowing history of its own.
Originally intended to be an important fortified castle, the construction of this dignified landmark was finished in the early 16th century.

Exactly one year ago, after the castle had been fading into oblivion for decades a priori, we visited this phenomenal place and could not believe our eyes. As centuries passed, the property was inhabited by the military nobility and several lieutenants who played a predominant role during the French Revolution. The personal legacy of generation upon generation is now left behind only to be devoured by nature as vegetation creeps through windows and doors/
Today we take you on an intriguing adventure back in time, as we visit this castle and take you on a journey through priceless historical mementos and invaluable antique furniture. One can rightly ask how such places even exist, and how one could ever leave such abundant history behind for the fate of the elements.

Today we are opening and sharing a discarded hidden treasure that has remained closed for years with each and every one of you.

Fortunately, the future of the building looks bright. The castle was recently bought and is currently being replenished back to its former glory. But before that happens, we're taking you on one last look behind its spellbound walls.

FOLLOW our SOCIAL MEDIA:
👍Facebook: facebook.com/ExplomoYT/​
📸 Instagram: instagram.com/explomo_urb...
🐦Twitter: twitter.com/explomo_urbex​
🎵TikTok: vm.tiktok.com/wgroxa/​

All the music in this video is gathered through Epidemic Sound (ES) and Artlist.io

Abandoned France: Immaculate Abandoned Fairy Tale Castle in France | A 17th-century treasure
#abandoned​ #urbex​ #france

Daikin Kjøling Stue (Varmepumpe)Varmt i stua? Daikin sine varmepumper fungerer like godt i varmen som i kulda. Kjøper du en nå i sommervarmen kan du om kort tid ha behagelig innetemperatur.

Les mer på daikin.no

Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. УжасыПо всем вопросам - [email protected]
Диктор Иван Бородин - vk.com/diktor_borodin
Переход или Дневник хранящий жуткие тайны Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы

#Страшныеистории #Ужасы #Мистика #Переход
#Истории #Тайны #Реддит #Страшилки

Luftfukter med varm damp - Dampbasert luftfukter - Hvordan fungerer en luftfukter som koker vannetI vannet ligger det et varmeelement. Vannet varmes opp mot kokepunktet, og dermed fordamper vannet. Den varme dampen stiger opp og ut i rommet. Som regel avkjøles dampen noe før den kommer helt ut, men holder du fingrene over dampen så er det mulig å brenne seg på dampen. Det varme vannet sørger for å drepe alle bakterier.

Fordeler:

Vannet er kokt, og dermed helt fritt for bakterier og mikrooganismer
Luften kjøles ikke ned slik det gjør med ultrasoniske luftfuktere
Gir varme til rommet
Ingen fare for legionella (I følge Folkehelseinstituttet)
Ulemper:

Bruker mer strøm enn en vanlig luftfukter, men dette får du tilbake som varme
Dampen kan være varm så du bør holde fingrene unna
Krever regelmessig rengjøring av kokekammeret

Les mer her: bedre-inneklima.no/butikk/luftfukter/dampbefukter

Luftfukter med varm damp
Dampbasert luftfukter
Hvordan fungerer en luftfukter som koker vannet?
Dampbefukter

Hva er konsekvensene av for tørr luft?

Tørr hud
Redusert effektivitet
Tretthet
Ubehag
Redusert motstandsdyktighet mot forkjølelse
Tørre slimhinner
Tørre øyne
Musikkinstrumenter sprekker, blir ustemt og kan bli ødelagt
Tremøbler tørkes og sprekker, tregulv og lister sprekker
Mer statisk elektrisitet (man får lettere „støt“)
Mer svevestøv i luften
Mer luftforurensning fra trafikk
Mer støt fra statisk elektrisitet
Hva er hovedgrunnene til å kjøpe en luftfukter?
Vi har spurt hvorfor kundene kjøper en luftfukter, og dette er svarene vi fikk:

30% motarbeide veldig tørr luft
18% lindre allergier / astma
13% kjøling om sommeren
10% for å bedre inneklimaet for barn
8% helse generelt
6% legens anbefaling
Hvor plasseres luftfuktere?
Vi har spurt våre kunder hvor de plasserer luftfukteren, og her er svarene vi fikk:

35% barnerom
25% soverom
20% stue / spisestue
5% kjøkken
15% andre

bedre-inneklima.no/produkt/luftfukter/varm-damp-luftfukter-boneco-s250-kopi

bedre-inneklima.no/produkt/luftfukter/varm-damp-luftfukter-boneco-s250

elkjop.no/product/hjem-og-husholdning/inneklima/luftfukter/124746/varm-damp-luftfukter-boneco-s250

Bauwagen, Jurte, Tipi & Co - Leben in einem TrailerparkHier gehts zum Online Shop: peace-love-om.de/shop

Elske und Daniel haben in der Nähe von Minden einen tollen Hof erschaffen. Zusammen mit "Workawayern" (Arbeit gegen Unterkunft und Verpflegung) aus aller Welt wollen sie dort einen Platz erschaffen, um eine Gemeinschaft gründen.

Folgt den Beiden:
instagram.com/altvanture/

#workaway
#gemeinschaft
#tinyhouse

📱Folge mir auf Instagram:
instagram.com/peace.love.om

🎧 Hier bekomme ich meine Musik her:
epidemicsound.com/referral/0tog1e/

Erhalte bis zu 50€ Rabatt auf deine erste Reise über Airbnb:
bit.ly/3lIauTP
-------------------------------------------------------
♡ Meine Social-Media-Seiten ♡
Instagram: instagram.com/peace.love.om
PLaO: peace-love-om.de/

Vifte Air&Me Airain vs MeacoFan 260C - Vifte med design vs oppladbar vifte med batteri. Varm sommer!Trenger du en liten vifte for varme dager? Vil du ha verdens kuleste designvifte eller en vifte på batteri som du kan ta med deg i bobil, campingvogn, telttur, kontor, soverom, båt ... you name it!

bedre-inneklima.no/produkt/luftkjoler-air-condition/vifte-airme-airain-bordplassering

bedre-inneklima.no/produkt/luftkjoler-air-condition/meacofan-260c-oppladbar-baerbar-vifte

elkjop.no/product/hjem-og-husholdning/inneklima/206278/meacofan-260c-oppladbar-barbar-vifte

elkjop.no/product/hjem-og-husholdning/inneklima/246148/air-me-airain-vifte-hvit

amazon.se/MeacoFan-b%C3%A4rbar-sladdl%C3%B6s-fl%C3%A4kt-nattlampa/dp/B08BP985LZ/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=meacofan+260&qid=1620654136&sr=8-1

elgiganten.se/product/hem-och-hushall/inomhusklimat/246147/air-me-airain-flakt-antracitgra

elgiganten.se/product/hem-och-hushall/inomhusklimat/206278/meacofan-260c-uppladdningsbar-barbar-flakt

Trending Search

Soveromsdesigninspirasjon for hjemmet ditt - Soverom Inspirasjon

Varmt På Soverom Om Sommer Erfaringer, Kan du sove om sommeren Dit varme soveværelse gør dig dummere, 8.47 MB, 06:10, 76, nyheder dagligt 24/7, 2018-07-10T23:07:44.000000Z, 19, HEGEMOR.COM: Alt du trenger å vite om Intex rammebasseng:), hegemorsstorelilleverden.blogspot.com, 1064 x 1600, jpeg, Søvnekspert reddick fraråder å sove med en vifte på. Han forklarer at vifter produserer tørr luft, noe som kan føre til at huden og halsen tørker ut og irriterer øynene. Og det kan forårsake alvorlig ubehag hvis du bruker kontaktlinser. Den konstante strømmen av tørr luft kan også tørke ut nesegangene, noe som påvirker bihulene. , 6, varmt-pa-soverom-om-sommer-erfaringer, Soverom Inspirasjon

© Copyright 2022. All Rights Reserved. Soverom Inspirasjon